(untitled) (KEMANUSIAAN The Asian Journal of Humanities, 2018)
Asas-Asas Pengurusan Kemiskinan pada Era Pemerintahan Khalifah Umar bin Abdul AzizFundamentals of Poverty Management during the Era of Caliph Umar bin Abdul Aziz’s Reign