Asas-Asas Pengurusan Kemiskinan pada Era Pemerintahan Khalifah Umar bin Abdul Aziz Fundamentals of Poverty Management during the Era of Caliph Umar bin Abdul Aziz’s Reign (KEMANUSIAAN The Asian Journal of Humanities, 2018)
Asas-Asas Pengurusan Kemiskinan pada Era Pemerintahan Khalifah Umar bin Abdul AzizFundamentals of Poverty Management during the Era of Caliph Umar bin Abdul Aziz’s Reign