Mengarkibkan Konsert-Konsert yang telah Dikendalikan oleh Pusat Seni Sempena Sambutan Ulang Tahun USM yang Ke-25 - Razak Abdul Aziz, (Wacana Seni Journal of Arts Discourse, 2007)
Jabatan Muzik Pusat Seni yang baru ditubuhkan telah menganjurkan satu siri konsert bagi memperingati dan meraikan ulang tahun USM yang ke-25 pada tahun 1994. Penyanyi lirik spinto, Siti Chairani Proehoeman dan pianis, Naomi Taura telah mempersembahkan satu resital di Dewan Kuliah A pada tengah hari, 26 Februari manakala Nederlands Gitaarduo telah mengadakan konsert mereka di Muzium dan Galeri USM pada malam 7 April. Konsert gitar itu merupakan anjuran bersama antara Pusat Seni dengan Kedutaan Belanda.